Новости и настани

април 30, 2024

УПИСИ 2024/25

Апликациите за упис можете да ги преземете од следните линкови: АПЛИКАЦИЈА ЗА УПИС 2024/2025 – I ЦИКЛУС АПЛИКАЦИЈА ЗА УПИС 2024/2025 – II ЦИКЛУС Пополнете ја Апликацијата […]
април 29, 2024

Повик за 14. Меѓународна научна конференција 2024 / Call for 14th International Scientific Conference 2024

Почитувани членови на академската заедница, Чест и задоволство ни е да ве поканиме да учествувате како предавачи или слушатели на 14. Меѓународна научна конференција во организација на Европски […]
април 19, 2024

Д-р Недим Касами

Д-р Недим Касами на ден 17.04.2024 година (среда) е избран во насловно звање ДОЦЕНТ од областа ,,Максилофацијална хирургија” на Факултетот за дентална медицина.    
април 17, 2024

Известување ФДК

И З В Е С Т У В А Њ Е