Aleksandar Trpcevski

октомври 7, 2023

ФДК октомвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

FDK Septemvriska sesija
септември 30, 2023

ТРАНСФЕРИ 2023/24

Потсетување за сите студенти заинтересирани за трансфер од друга високообразовна установа – искористете ја можноста да се запишете со премин на некој од факултетите во состав […]
септември 29, 2023

УПИСИ 2023/24

Почитувани идни студенти, Уписите за академската 2023/2024 година се во тек. УСЛОВИ ЗА УПИС НА I ЦИКЛУС СТУДИИ На прв циклус академски студии во академската 2023/2024 […]
септември 29, 2023

ПОЧЕТОК СО НАСТАВА И ПРИЈАВА/ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2023/24

Почитувани студенти, Ве известуваме дека наставата во зимскиот семестар од академската 2023/2024 година започнува на ден 12.10.2023 (четврток), при што продолжуваат редовните наставни активности на сите […]