Aleksandar Trpcevski

септември 5, 2022

ФИ Септемвриска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

FI_septemvriska_sesija_2022
септември 5, 2022

ФЕН Септемвриска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

септемвриска сесија ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ на ФЕН 2021 2022 СЕПТЕМВРИСКИ СЕСИЈА ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ
август 29, 2022

ФДК Септемвриска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

FDK septemvriska sesija 2022
август 22, 2022

Online пријавување испити – септемвриска испитна сесија 2021/2022

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од септемвриската испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 22.08 до 26.08.2022 година. Согласно глобалниот […]