Aleksandar Trpcevski

јануари 4, 2022

ФЕН јануарска колоквиумска сесија – академска 2021-2022

втор колоквиум 2021 2022 прв циклус студии-converted
јануари 4, 2022

ФДК јануарска колоквиумска сесија – академска 2021-2022

Втор колоквиум ФДК зимски 2021-2022
јануари 4, 2022

ФАД јануарска колоквиумска сесија – академска 2021-2022

2 kolokvium FAD Zimski 2021 22
декември 10, 2021

Online пријавување втор колоквиум (зимски семестар 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на вториот колоквиум во зимскиот семестар во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 13.12.2021 до 17.12.2021 година. Согласно глобалниот календар […]