Aleksandar Trpcevski

мај 8, 2023

ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ ВТОР КОЛОКВИУМ – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2022/23

Почитувани студенти Пријавувањето на вториот колоквиум во летниот семестар од академската 2022/23 година ќе се врши on-line во периодот од 08.05 до 12.05.2023 година. Согласно глобалниот […]
мај 8, 2023

ФДК втора колоквиумска недела – академска 2022/2023 – термини за полагање

ФДК распоред за втор колоквиум летен семестар
април 24, 2023

ФДМ Априлска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

АПРИЛ-ispitna 2023 (1) (2)
април 20, 2023

ФИ Априлска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

FI_aprilska_sesija_2023