Aleksandar Trpcevski

септември 29, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – ОКТОМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2023/24

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од октомврискиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 02.10 до 06.10.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
септември 7, 2023

ФИ септемвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

FI_septemvriska_sesija_2023
септември 4, 2023

ФАД септемвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

Ispiti Septemvriska sesija 2023 Prv ciklus FAD
септември 4, 2023

ФДМ септемвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

СЕПТЕМВРИ-ispitna 2023 (1) (2)