Aleksandar Trpcevski

август 22, 2022

Online пријавување испити – септемвриска испитна сесија 2021/2022

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од септемвриската испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 22.08 до 26.08.2022 година. Согласно глобалниот […]
јули 25, 2022

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА СТУДЕНТИ ОД СРБИЈА, АЛБАНИЈА И КОСОВО

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА СТУДЕНТИ ОД СРБИЈА, АЛБАНИЈА И КОСОВО Почитувани идни студенти од Србија, Албанија и Косово                Искористете ја […]
јуни 24, 2022

Mагистерски трудови усвоени на 209-та седница од страна на ННС на ФДК

Temi za Magisterski trudovi objaveni na sajtot na EU-Skopje
јуни 8, 2022

ФАД Јунска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

Ispiti junska sesija 2022 Prv ciklus FAD