Aleksandar Trpcevski

февруари 1, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО ФЕВРУАРСКА СЕСИЈА 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од февруарскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.02 до 07.02.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
јануари 13, 2023

ФEН Распоред на часови, летен семестар 2022/23

21.02.2023 ВТОР ЦИКЛУС ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 13.01.2023 ПРВ ЦИКЛУС ЛЕТЕН СЕМЕСТАР VIP
јануари 13, 2023

ФEН Фебруарска испитна сесија, летен семестар 2022/23 – термини за полагање

фебруарска сесија за втор циклус 2023 ФЕБРУАРСКА СЕСИЈА 2023 ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ (3)
јануари 9, 2023

ФИ втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

FI_2_kolokvium_2022_23