Aleksandar Trpcevski

ноември 1, 2022

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРВ КОЛОКВИУМ / ИСПИТИ ВО НОЕМВРИСКА СЕСИЈА – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на првиот колоквиум во зимскиот семестар од академската 2022/23 година ќе се врши on-line во периодот од 01.11 до 07.11.2022 година. Пријавувањето на […]
октомври 14, 2022

ФИ Октомвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

FI_oktomvriska_sesija_2022
октомври 10, 2022

ФИ распоред зимски семестар – академска 2022-2023

Распоред на часови ФИ – зимски семестар 2022-23
октомври 9, 2022

ФДМ Октомвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

ОКТОМВРИ-ispitna 2022 (1) (2) англиски – октомври -ispitna 2022 ang (1) (1) (1)