Aleksandar Trpcevski

декември 20, 2022

ФДМ Декемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

ДЕКЕМВРИ-ispitna 2022 (1) (2)
декември 16, 2022

ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ ВТОР КОЛОКВИУМ – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на вториот колоквиум во зимскиот семестар од академската 2022/23 година ќе се врши on-line во периодот од 19.12 до 23.12.2022 година. Согласно глобалниот […]
декември 12, 2022

ФИ Декемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

FI_dekemvriska_sesija_2022
декември 7, 2022

ФАД Декемвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

Ispiti Dekemvriska sesija 2022 Prv ciklus FAD