Aleksandar Trpcevski

април 3, 2022

Изведување на настава со физичко присуство (летен семестар 2021/2022)

Почитувани студенти, Ве известуваме дека наставата во летниот семестар 2021/2022 година ќе се изведува со физичко присуство на студентите од сите факултети во состав на Европски […]
април 1, 2022

УПИСИ 2022/23 – ПОВОЛНОСТИ ВО М.АПРИЛ

Почитувани идни студенти, Уписите за академската 2022/2023 година се во тек. Оваа година, редовните цени на годишната школарина се повторно намалени и дополнително ви се овозможени […]
април 1, 2022

ФИ априлска испитна сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

Априлска испитна сесија 2022
март 31, 2022

Online пријавување испити (априлска испитна сесија 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од априлската испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.04 до 07.04.2022 година. Согласно глобалниот календар […]