Aleksandar Trpcevski

март 3, 2023

ФEН Мартовска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

мартовска сесија за втор циклус 2023 МАРТОВСКА СЕСИЈА 2023 ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ
март 1, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО АПРИЛСКА СЕСИЈА 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од априлскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 03.04 до 07.04.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
февруари 22, 2023

ФИ распоред летен семестар – академска 2022-2023

Распоред на часови ФИ – летен семестар 2022-23  
февруари 17, 2023

ФДК распоред летен семестар – академска 2022-2023

Прв циклус 2022-2023- Распоред за предавања – летен