Aleksandar Trpcevski

март 31, 2022

Online пријавување испити (априлска испитна сесија 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од априлската испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.04 до 07.04.2022 година. Согласно глобалниот календар […]
март 25, 2022

ФС прва колоквиумска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

Прв колоквиум летен 2022
март 23, 2022

ФИ прва колоквиумска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

Прва Колоквиумска Недела- 28 Март – 01 Април 2022
март 18, 2022

ФЕН прва колоквиумска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

прв колоквиум 2022 летен семестар