Aleksandar Trpcevski

август 30, 2021

ФЕН распоред септемвриска испитна сесија – академска 2020-2021

СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА 1 сесија прв циклус 2021 ФИНАЛЕН РАСПОРЕД ЗА Јсептемвриска СЕСИЈА ЗА ВТРО ЦИКИЛУС СТУДИИ 2021(1)
август 30, 2021

ФДК распоред септемвриска испитна сесија – академска 2020-2021

FDK Septemvriska sesija 2021
август 30, 2021

ФИ распоред септемвриска испитна сесија – академска 2020-2021

Септемвриска испитна сесија 2021 (1)
јули 1, 2021

УПИСИ 2021/22 – ПОВОЛНОСТИ ВО М.ЈУЛИ

Почитувани идни студенти, Со оглед на моменталната состојба и финансиските последици предизвикани од ширењето на коронавирусот (Covid-19), оваа година ги намаливме редовните цени на годишната школарина […]