Aleksandar Trpcevski

октомври 11, 2023

ФЕН распоред зимски семестар – академска 2023-2024

30.09.2023 предавања Втор циклус студии ФЕН 2023 – 2024 (1) 30.09.2023 РАСПОРЕД ЗА ПРЕДАВАЊА ЗА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ 2023-2024
октомври 11, 2023

ФЕН октомвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

09.10.2023октомври СЕСИЈА 2023 ВТОР ЦИКЛУС 09.10.2023 FINALNO KOREGIRANI октомври 2023 прв циклус студии
октомври 7, 2023

ФДМ распоред зимски семестар – академска 2023-2024

Распоред за предавања – зимски семестар 2023
октомври 7, 2023

ФДК распоред зимски семестар – академска 2023-2024

Втор циклус – ФДК Распоред за предавања – зимски семестар 2023-2024 ФДК Распоред за предавања зимски Прв циклус 2023-2024 (1)