Aleksandar Trpcevski

февруари 14, 2022

ФАД распоред летен семестар – академска 2021-2022

Распоред 4+1 Втор циклус ФАД 2021-22 Распоред ФАД летен семестар Прв циклус 2021-22
февруари 12, 2022

ФС февруарска испитна сесија 2021/22 – термини за полагање

ФЕВРУАРИ-ispitna 2021 (2) (1)
февруари 10, 2022

ФИ февруарска испитна сесија 2021/22 – термини за полагање

Распоред-термини за полагање ФИ (февруарска испитна сесија)
февруари 8, 2022

ФДК февруарска испитна сесија 2021/22 – термини за полагање

Распоред-термини за полагање ФДК (февруарска испитна сесија)