Aleksandar Trpcevski

септември 4, 2023

ФЕН септемвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА 2023 ВТОР ЦИКЛУС СЕПТЕМВРИ 2023 прв циклус студии
септември 4, 2023

ФДК септемвриска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

FDK Septemvriska sesija
август 21, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од септемврискиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 21.08 до 25.08.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
јуни 20, 2023

ФДМ Јунска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

ЈУНИ-ispitna 2023 (1) (2)