Aleksandar Trpcevski

февруари 13, 2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ – ПОЧЕТОК НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2022/2023

Почитувани студенти, Ве известуваме дека на 16.02.2023 започнува летниот семестар од академската 2022/2023 и продолжуваат редовните наставни активности со физичко присуство. Распоредите за предавања/вежби, како и […]
февруари 1, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО ФЕВРУАРСКА СЕСИЈА 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од февруарскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.02 до 07.02.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
јануари 13, 2023

ФEН Распоред на часови, летен семестар 2022/23

21.02.2023 ВТОР ЦИКЛУС ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 13.01.2023 ПРВ ЦИКЛУС ЛЕТЕН СЕМЕСТАР VIP
јануари 13, 2023

ФEН Фебруарска испитна сесија, летен семестар 2022/23 – термини за полагање

фебруарска сесија за втор циклус 2023 ФЕБРУАРСКА СЕСИЈА 2023 ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ (3)