Aleksandar Trpcevski

март 7, 2022

Online пријавување прв колоквиум – летен семестар 2021/22

Почитувани студенти, Пријавувањето на првиот колоквиум во летниот семестар од академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 07.03 до 11.03.2022 година. Согласно глобалниот […]
март 2, 2022

ФДК мартовска испитна сесија 2021/22 – термини за полагање

FDK martovska sesija 2022
март 1, 2022

УПИСИ 2022/23 – ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ НА ШКОЛАРИНА ВО МАРТ

Почитувани идни студенти, Денес – 01.03.2022 (вторник), официјално започнуваат уписите на I и II циклус студии во академската 2022/2023 година, на факултетите во состав на Европски […]
март 1, 2022

Online пријавување испити (мартовска испитна сесија 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од мартовската испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.03 до 07.03.2022 година. Согласно глобалниот календар […]