Aleksandar Trpcevski

октомври 2, 2021

ФАД распоред зимски семестар – академска 2021-2022

Распоред зимски семестар ФАД втор циклус 2021 2022 Распоред зимски семестар ФАД прв циклус 2021 2022
октомври 1, 2021

ФДК октомвриска испитна сесија – академска 2020-2021

FDK Oktomvriska sesija 2021
септември 27, 2021

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ – Факултетот за стоматологија

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ за сите дипломирани студенти и оние кои во иднина ќе дипломираат на Факултетот за стоматологија. Со одлука на Стоматолошката комора, направена е промена на […]
септември 21, 2021

11-та меѓународна научна конференција “Науката и уметноста во услови на пандемија”

Почитувани, на Европски Универзитет – Скопје на ден 24.09.2021 со почеток во 10 : 30 часот ќе се одржи единаесетта меѓународна научна конференција “НАУКАТА И УМЕТНОСТА […]