Aleksandar Trpcevski

јуни 1, 2022

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – ЈУНСКА СЕСИЈА 2021/22

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите во јунскиот испитен рок од академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.06 до 07.06.2022 година. Согласно глобалниот […]
мај 31, 2022

ФДК Јунска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

FDK junska sesija 2022
мај 23, 2022

ФЕН втора колоквиумска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

Втор колоквиум ФЕН
мај 23, 2022

ФАД втора колоквиумска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

Raspored za 2 Kolokvium izlozba FAD Leten 2021 2022