Aleksandar Trpcevski

јуни 15, 2023

ФИ Јунска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

FI_junska_sesija_2023
јуни 1, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од јунскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 01.06 до 07.06.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
мај 31, 2023

ФДК Јунска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

Junska ispitna sesija 2023 (1)
мај 26, 2023

ФДМ втора колоквиумска недела – академска 2022/2023 – термини за полагање

втор колоквиум летен 2023