Aleksandar Trpcevski

февруари 8, 2022

ФЕН февруарска испитна сесија 2021/22 – термини за полагање

Распоред-термини за полагање (февруарска испитна сесија I циклус) Распоред-термини за полагање (февруарска испитна сесија II циклус)
февруари 3, 2022

ТРАНСФЕР ВО АКАДЕМСКАТА 2021/22 ГОДИНА

Почитувани студенти, Доколку сте заинтересирани за трансфер од друга високообразовна установа – искористете ја можноста да се запишете до второто затворање на матичната книга (најдоцна до […]
јануари 31, 2022

Online пријавување испити (февруарска испитна сесија 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од февруарската испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.02 до 07.02.2022 година. Согласно глобалниот […]
јануари 10, 2022

ФИ јануарска колоквиумска сесија – академска 2021-2022

Втора Колоквиумска Недела- Јануари 2022