Aleksandar Trpcevski

март 1, 2022

УПИСИ 2022/23 – ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ НА ШКОЛАРИНА ВО МАРТ

Почитувани идни студенти, Денес – 01.03.2022 (вторник), официјално започнуваат уписите на I и II циклус студии во академската 2022/2023 година, на факултетите во состав на Европски […]
март 1, 2022

Online пријавување испити (мартовска испитна сесија 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од мартовската испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.03 до 07.03.2022 година. Согласно глобалниот календар […]
февруари 18, 2022

Одобрени пријави за магистерски труд – зимски семестар 2021/22

Список на одобрени пријави за изработка на магистерски трудови на единиците на ЕУ Скопје (зимски семестар 2021_2022)Распоред на часови ФИ – летен семестар 2022
февруари 17, 2022

ФИ распоред летен семестар – академска 2021-2022

Распоред на часови ФИ – летен семестар 2022