Aleksandar Trpcevski

јуни 8, 2022

ФИ Јунска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

FI_junska_sesija_2022 (1)
јуни 7, 2022

ФС Јунска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

англиски – juni -ispitna 2022 ang (1) (1) (1) ЈУНИ-ispitna 2022 (1)
јуни 2, 2022

ФЕН Јунска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање

ЈУНСКА СЕСИЈА ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ (1) јунска сесија 2022 прв циклус студии
јуни 1, 2022

УПИСИ 2022/23 – ПОВОЛНОСТИ ВО М.СЕПТЕМВРИ

Почитувани идни студенти, Уписите за академската 2022/2023 година се во тек. Оваа година, редовните цени на годишната школарина се повторно намалени и дополнително ви се овозможени […]