Aleksandar Trpcevski

февруари 17, 2023

ФИ Фебруарска испитна сесија- зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

FI_fevruarska_sesija_2023
февруари 14, 2023

ФАД Фебруарска испитна сесија- зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

Ispiti Fevruarska sesija 2023 Prv ciklus FAD
февруари 13, 2023

ФДМ Фебруарска испитна сесија- зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

ФЕВРУАРИ-ispitna 2023 (1) (2) англиски – февруари -ispitna 2023 ang
февруари 13, 2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ – ПОЧЕТОК НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2022/2023

Почитувани студенти, Ве известуваме дека на 16.02.2023 започнува летниот семестар од академската 2022/2023 и продолжуваат редовните наставни активности со физичко присуство. Распоредите за предавања/вежби, како и […]