Aleksandar Trpcevski

април 3, 2023

ФДМ прва колоквиумска сесија – летен 2022/2023 – термини за полагање

Прв колоквиум летен 2023
март 29, 2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2022/23

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од априлскиот испитен рок ќе се врши on-line во периодот од 03.04 до 07.04.2023 година. Согласно глобалниот календар на активности, полагањето […]
март 29, 2023

ФЕН прва колоквиумска сесија – летен 2022/2023 – термини за полагање

prv kolokvium 2023 (1)
март 28, 2023

ФДК прва колоквиумска сесија – летен 2022/2023 – термини за полагање

ФДК Распоред за Прв колоквиум Прв циклус – летен (1)