Aleksandar Trpcevski

ноември 1, 2021

Online пријавување испити/колоквиуми (ноемвриска испитна сесија/прв колоквиум 2021/2022)

Почитувани студенти, Пријавувањето на испитите од ноемвриска испитна сесија во академската 2021/22 година ќе се врши on-line во периодот од 01.11 до 05.11.2021 година. Пријавувањето на […]
октомври 13, 2021

Потсетување за запишување/заверка на семестар во академската 2021/2022

Почитувани студенти, Ве потсетуваме дека заклучно со петок 15.10.2021 год. треба да извршите запишување/заверка на семестар (зимски) во академската 2021/2022 година. Уписот/заверката на семестарот се врши […]
октомври 6, 2021

ФЕН октомвриска испитна сесија – академска 2020-2021

ОКТОМВРИСКА СЕСИЈА ЗА ВТРО ЦИКИЛУС СТУДИИ 2021(1) ОКТОМВРИСКА СЕСИЈА 1 сесија прв циклус 2021
октомври 4, 2021

ФИ октомвриска испитна сесија – академска 2020-2021

Октомвриска испитна сесија 2021