СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА СТУДЕНТИ ОД СРБИЈА, АЛБАНИЈА И КОСОВО

Mагистерски трудови усвоени на 209-та седница од страна на ННС на ФДК
јуни 24, 2022
Online пријавување испити – септемвриска испитна сесија 2021/2022
август 22, 2022
Прикажи ги сите

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА СТУДЕНТИ ОД СРБИЈА, АЛБАНИЈА И КОСОВО

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА СТУДЕНТИ ОД СРБИЈА, АЛБАНИЈА И КОСОВО

Почитувани идни студенти од

Србија, Албанија и Косово

              

Искористете ја можноста да студирате дентална медицина во Скопје со намалена школарина во академската 2022/23 година за 20%. Наместо редовната цена за интернационални студенти од 5.000€, вашата школарина за првата година студии ќе изнесува 4.000€ со исплата на две рати (2.000€ по семестар).

Оваа специјална понуда важи само за кандидатите од напред наведените држави, кои ќе поднесат апликација за упис во периодот од 25.07 – 31.07.2022 год.

Повеќе за универзитетот и факултетот за стоматологија можете да дознаете од следната брошура:

EUROPEAN UNIVERSITY Skopje [General Overview]

Студиската програма по дентална медицина е достапна на следниот линк.

Повеќе за нашите капацитети, активности и искуства на студентите од студирањето на Европски, можете да дознаете на официјалната страна/профил на универзитетот на социјалните мрежи FacebookInstagram и официјалниот канал на YouTube.

Во продолжение ви се достапни конкурсите и апликациите за упис во академската 2022/23 година.

КОНКУРСИ ЗА УПИС НА I И II ЦИКЛУС СТУДИИ

Конкурс за упис I циклус 2022/2023

Конкурс за упис II циклус 2022/2023

Апликациите за упис можете да ги преземете од следните линкови:

АПЛИКАЦИЈА ЗА УПИС 2022/2023 – I ЦИКЛУС

АПЛИКАЦИЈА ЗА УПИС 2022/2023 – II ЦИКЛУС

Пополнете ја Апликацијата електронски, кликнете Save, и електронски доставете ја заедно со скенираните документи со кои располагате, а се пропишани со Конкурсот, на следната e-mail адреса: [email protected]

*документите што ќе ги поднесете електронски, комплетно ги доставувате до Студентската служба заедно со сите останати пропишани документи согласно Конкурсот, во оригинал, најдоцна до 30.09.2022

ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ

Едно семејство, една визија!