Online пријавување испити – октомвриска испитна сесија 2022/2023

ФАД Септемвриска сесија, летен семестар 2021/22 – термини за полагање
септември 12, 2022
ФЕН распоред зимски семестар – академска 2022-2023
октомври 3, 2022
Прикажи ги сите

Online пријавување испити – октомвриска испитна сесија 2022/2023

Почитувани студенти,

Пријавувањето на испитите од октомвриската испитна сесија во академската 2022/23 година ќе се врши on-line во периодот од 03.10 до 07.10.2022 година.

Согласно глобалниот календар на активности, полагањето на испитите ќе се спроведе во периодот од 17.10 до 28.10.2022 година.

За информации во врска со конкретните термини (датум и час на полагање), редовно следете ги известувањата – распоредите за испитната сесија на официјалната веб-страна www.eu.edu.mk и социјалните мрежи.

За сите прашања, Студентската служба е достапна секој работен ден од 08:00 до 18:00 часот, на e-mail: [email protected] и на телефонските броеви 02 320 2100, 02 320 2101 и 078 482 050.

ПОСТАПКА ЗА ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО ОКТОМВРИСКА СЕСИЈА 2022/2023

Формуларот [e-Пријави] во pdf формат, прилагоден за електронско пополнување е достапен за преземање на следниот линк:

е-ПРИЈАВА ЗА ИСПИТ [формулар]

Пополнете е-Формулар и доставете го електронски по e-mail заедно со доказ за уплатен надоместок до референтите од Студентска служба, и тоа:

1.Факултет за стоматологија

2.Факултет за стоматологија – Забни техничари

3.Факултет за економски науки

[email protected]

4.Факултет за детективи и криминалистика, и

5.Факултет за правни науки

[email protected]

6.Факултет за информатика, и

7.Факултет за арт и дизајн

[email protected]

Надоместокот за пријавување на испит е 620 денари. Жиро с-ка 300000002540078 Комерцијална банка АД Скопје.