ИЗВЕСТУВАЊЕ – ПОЧЕТОК НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2022/2023

ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ВО ФЕВРУАРСКА СЕСИЈА 2022/23
февруари 1, 2023
ФДМ Фебруарска испитна сесија- зимски семестар 2022/23 – термини за полагање
февруари 13, 2023
Прикажи ги сите

ИЗВЕСТУВАЊЕ – ПОЧЕТОК НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2022/2023

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека на 16.02.2023 започнува летниот семестар од академската 2022/2023 и продолжуваат редовните наставни активности со физичко присуство.

Распоредите за предавања/вежби, како и распоредите за полагање испити во февруарскиот испитен рок, се истакнуваат на огласната табла на универзитетот и на почетната страна од официјалниот веб-сајт www.eu.edu.mk (рубрика Огласна табла).

Пријавувањето (заверката) на семестарот се врши во Студентската служба во периодот од 15.02 до 28.02.2023. Воедно, ве потсетуваме за подмирување на обврската за уплата на рата од школарина најдоцна до 15.02.2023.

За дополнителни прашања можете да се обратите лично во студентската служба секој работен ден од 08:00 – 16:00 часот, на e-mail: [email protected] и на телефонските броеви 02 320 2100, 02 320 2101 и 078 482 050.