Огласна табла

декември 25, 2023

ФДК втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

ФДК Распоред за втора колоквиумска недела
декември 11, 2023

ФИ декемвриска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

FI_dekemvriska_sesija_2023
декември 7, 2023

ФАД декемвриска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

Ispiti Dekemvriska sesija 2023 Prv ciklus FAD
декември 7, 2023

ФДМ декемвриска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

Dekemvri-ispitna 2023-2