Огласна табла

октомври 9, 2022

ФДМ Октомвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

ОКТОМВРИ-ispitna 2022 (1) (2) англиски – октомври -ispitna 2022 ang (1) (1) (1)
октомври 7, 2022

ФДК Октомвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

FDK oktomvriska sesija 2022
октомври 7, 2022

ФЕН Октомвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

октомвриска сесија прв циклус oktomvriska sesija 2
октомври 3, 2022

ФДК распоред зимски семестар – академска 2022-2023

Втор циклус – ФДК Распоред за предавања – зимски семестар 2022-2023 ФДК Распоред за предавања зимски Прв циклус 2022-2023