Огласна табла

мај 21, 2021

ФИ распоред втора колоквиумска недела – летен семестар 2020-2021

Втора Колоквиумска Недела- 25-28 Мај
април 19, 2021

ФИ распоред априлска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

Априлска испитна сесија 2021
април 19, 2021

ФС распоред априлска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

АПРИЛ-ispitna 2021 (1) англиски – АПРИЛ-ispitna 2021 ang
април 12, 2021

ФАД распоред априлска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

Ispiti Aprilska sesija 2021 Prv ciklus Ispiti Aprilska sesija 2021 Vtor ciklus