Огласна табла

мај 8, 2023

ФДК втора колоквиумска недела – академска 2022/2023 – термини за полагање

ФДК распоред за втор колоквиум летен семестар
април 24, 2023

ФДМ Априлска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

АПРИЛ-ispitna 2023 (1) (2)
април 20, 2023

ФИ Априлска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

FI_aprilska_sesija_2023
април 13, 2023

ФАД Априлска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

Ispiti Aprilska sesija 2023 Vtor ciklus FAD Ispiti Aprilska sesija 2023 Prv ciklus FAD