Огласна табла

мај 21, 2021

ФЕН распоред втора колоквиумска недела – летен семестар 2020-2021

ВТОР КОЛОКВИУМ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ летен еместар 2020 2021 ФЕН Втор циклус студии (6) koregiran ВТОР КОЛОКВИУМ 20202021 ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ
мај 21, 2021

ФИ распоред втора колоквиумска недела – летен семестар 2020-2021

Втора Колоквиумска Недела- 25-28 Мај
април 19, 2021

ФИ распоред априлска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

Априлска испитна сесија 2021
април 19, 2021

ФС распоред априлска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

АПРИЛ-ispitna 2021 (1) англиски – АПРИЛ-ispitna 2021 ang