Огласна табла

октомври 2, 2020

ФЕН распоред зимски семестар 2020-2021

ФЕН Прв циклус студии Распоред за предавања и вежби зимски семестар 2020 2021 ФЕН Втор циклус студии Распоред за предавања и вежби зимски семестар 2020 2021
октомври 2, 2020

ФАД распоред зимски семестар 2020-2021

Raspored 4+1 Vtor ciklus FAD Zimski semestar 2020 21 Raspored 3+2 Vtor ciklus FAD Zimski semestar 2020 21 RASPORED ZIMSKI SEMESTAR 2020- 2021 FAD
октомври 2, 2020

ФИ распоред зимски семестар 2020-2021

Raspored zimski semestar 2020-2021
септември 21, 2020

Десетта меѓународна научна конференција

Десетта меѓународна научна конференција „ПАТОТ КОН УСПЕХОТ – ИНОВАЦИЈА, ИНТЕРАКЦИЈА, ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА Во современото општество еден од клучните фактори во одредувањето на крајниот успех на организациите е […]