Огласна табла

декември 29, 2023

ФЕН втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

2 ОФИЦИЈАЛЕН РАСПОРЕД ЗА VTOR КОЛОКВИУМ ЗА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ 2023-2024
декември 27, 2023

ФИ втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

FI_2_kolokvium_zimski_semestar_2023_24 (1)
декември 25, 2023

ФДК втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање

ФДК Распоред за втора колоквиумска недела
декември 11, 2023

ФИ декемвриска испитна сесија – академска 2023/2024 – термини за полагање

FI_dekemvriska_sesija_2023