Огласна табла

март 3, 2023

ФEН Мартовска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

мартовска сесија за втор циклус 2023 МАРТОВСКА СЕСИЈА 2023 ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ
февруари 22, 2023

ФИ распоред летен семестар – академска 2022-2023

Распоред на часови ФИ – летен семестар 2022-23  
февруари 17, 2023

ФДК распоред летен семестар – академска 2022-2023

Прв циклус 2022-2023- Распоред за предавања – летен
февруари 17, 2023

ФАД распоред летен семестар – академска 2022-2023

Распоред 3+2 Втор циклус ФАД 2022-23 Распоред 4+1 Втор циклус ФАД 2022-23 РАСПОРЕД ФАД ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ПРВ ЦИКЛУС 2022-23