Огласна табла

април 3, 2023

ФДМ прва колоквиумска сесија – летен 2022/2023 – термини за полагање

Прв колоквиум летен 2023
март 29, 2023

ФЕН прва колоквиумска сесија – летен 2022/2023 – термини за полагање

prv kolokvium 2023 (1)
март 28, 2023

ФДК прва колоквиумска сесија – летен 2022/2023 – термини за полагање

ФДК Распоред за Прв колоквиум Прв циклус – летен (1)
март 20, 2023

ФДМ Мартовска испитна сесија – академска 2022/2023 – термини за полагање

МАРТ-ispitna 2023 (1) (2)