Огласна табла

јуни 8, 2021

ФАД распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

FAD Ispiti Junska sesija 2021 Prv ciklus FAD Ispiti Junska sesija 2021 Vtor ciklus
јуни 2, 2021

ФДК распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

FDK Junska sesija 2021
јуни 2, 2021

ФЕН распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

ЈУНСКА СЕСИЈА 1 сесија прв циклус 2021 (1) ДОПОЛНУВАЊЕ РАСПОРЕД ЗА ЈУНСКА СЕСИЈА ЗА ВТОР ЦИКИЛУС СТУДИИ 2021
мај 25, 2021

ФДК распоред втора колоквиумска недела – летен семестар 2020/21

ФДК Распоред за Втор колоквиум летен 2020-2021