Огласна табла

март 25, 2024

ФЕН прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање

 колоквиум ПРВ ЦИКЛУС ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 25.02.2024
март 22, 2024

Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло ДИГИТ ЕКСПРЕС

Почитувани апсолвенти, Ве известуваме дека фотографирањето за табло  ќе биде продолжено и организирано во фото студио ДИГИТ ЕКСПРЕС. Фотографирањето ќе се изврши во период од 25.03.2024  […]
март 21, 2024

ФИ прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање

FI_1_kolokvium_leten_semestar_2023_24
март 20, 2024

ФДК прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање

ФДК Распоред за Прв колоквиум 2023-2024