Огласна табла

март 27, 2024

ФДМ прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање

Прв колоквиум летен 2023-2
март 25, 2024

Известување за студенти

Почитувани студенти, Ве известуваме дека почнувајќи од 26.03.2024 година, потребно е уплатите за школарина и останати трошоци (пријава за испит, пријава за колоквиум, одбрана на дипломски […]
март 25, 2024

ФЕН прва колоквиумска сесија – летен 2023/2024 – термини за полагање

 колоквиум ПРВ ЦИКЛУС ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 25.02.2024
март 22, 2024

Известување за апсолвенти – Фотографирање за табло ДИГИТ ЕКСПРЕС

Почитувани апсолвенти, Ве известуваме дека фотографирањето за табло  ќе биде продолжено и организирано во фото студио ДИГИТ ЕКСПРЕС. Фотографирањето ќе се изврши во период од 25.03.2024  […]