Огласна табла

октомври 6, 2021

ФЕН октомвриска испитна сесија – академска 2020-2021

ОКТОМВРИСКА СЕСИЈА ЗА ВТРО ЦИКИЛУС СТУДИИ 2021(1) ОКТОМВРИСКА СЕСИЈА 1 сесија прв циклус 2021
октомври 4, 2021

ФИ октомвриска испитна сесија – академска 2020-2021

Октомвриска испитна сесија 2021
октомври 4, 2021

ФИ распоред зимски семестар – академска 2021-2022

Распоред на часови ФИ – летен семестар 2021-22
октомври 4, 2021

ФДК распоред зимски семестар – академска 2021-2022

Втор циклус – ФДК Распоред за предавања – зимски семестар 2021-2022 ФДК Распоред за предавања зимски Прв циклус 2021-2022