Огласна табла

август 30, 2021

ФДК распоред септемвриска испитна сесија – академска 2020-2021

FDK Septemvriska sesija 2021
август 30, 2021

ФИ распоред септемвриска испитна сесија – академска 2020-2021

Септемвриска испитна сесија 2021 (1)
јуни 14, 2021

ФС распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

ЈУНИ-ispitna 2021 англиски – ЈУНИ -ispitna 2021 ang
јуни 10, 2021

ФИ распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

ФИ – Јунска испитна сесија 2021 Почитувани студенти, Ве известуваме дека за предметите по проф. д-р Митко Богданоски, испитот нема да се реализира во дадените термини, […]