Огласна табла

март 2, 2022

ФДК мартовска испитна сесија 2021/22 – термини за полагање

FDK martovska sesija 2022
февруари 18, 2022

Одобрени пријави за магистерски труд – зимски семестар 2021/22

Список на одобрени пријави за изработка на магистерски трудови на единиците на ЕУ Скопје (зимски семестар 2021_2022)Распоред на часови ФИ – летен семестар 2022
февруари 17, 2022

ФИ распоред летен семестар – академска 2021-2022

Распоред на часови ФИ – летен семестар 2022
февруари 17, 2022

ФДК распоред летен семестар – академска 2021-2022

Прв циклус 2021-2022- Распоред за предавања – летен