Огласна табла

март 29, 2021

ФС распоред прв колоквиум – летен семестар 2020-2021

Прв колоквиум летен 2020 (2)
март 26, 2021

ФЕН распоред прв колоквиум – летен семестар 2020-2021

Финален распоред за ПРВ КОЛОКВИУМ 20202021 ПРВ КОЛОКВИУМ ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ летен еместар 2020 2021 ФЕН Втор циклус студии (6)
март 26, 2021

ФИ распоред прв колоквиум – летен семестар 2020-2021

Прва Колоквиумска Недела- 29 Март – 02 Април
март 15, 2021

ФИ распоред мартовска испитна сесија – летен семестар 2020-2021

Мартовска испитна сесија 2021