Огласна табла

октомври 10, 2022

ФИ распоред зимски семестар – академска 2022-2023

Распоред на часови ФИ – зимски семестар 2022-23
октомври 9, 2022

ФДМ Октомвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

ОКТОМВРИ-ispitna 2022 (1) (2) англиски – октомври -ispitna 2022 ang (1) (1) (1)
октомври 7, 2022

ФДК Октомвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

FDK oktomvriska sesija 2022
октомври 7, 2022

ФЕН Октомвриска сесија, зимски семестар 2022/23 – термини за полагање

октомвриска сесија прв циклус oktomvriska sesija 2