Огласна табла

октомври 2, 2021

ФАД распоред зимски семестар – академска 2021-2022

Распоред зимски семестар ФАД втор циклус 2021 2022 Распоред зимски семестар ФАД прв циклус 2021 2022
октомври 1, 2021

ФДК октомвриска испитна сесија – академска 2020-2021

FDK Oktomvriska sesija 2021
септември 27, 2021

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ – Факултетот за стоматологија

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ за сите дипломирани студенти и оние кои во иднина ќе дипломираат на Факултетот за стоматологија. Со одлука на Стоматолошката комора, направена е промена на […]
август 31, 2021

ФАД распоред септемвриска испитна сесија – академска 2020-2021

Ispiti Septevriska sesija 2021 Vtor ciklus Ispiti Septemvriska sesija 2021 Prv ciklus