Огласна табла

октомври 2, 2020

ФИ распоред зимски семестар 2020-2021

Raspored zimski semestar 2020-2021
септември 21, 2020

Десетта меѓународна научна конференција

Десетта меѓународна научна конференција „ПАТОТ КОН УСПЕХОТ – ИНОВАЦИЈА, ИНТЕРАКЦИЈА, ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА Во современото општество еден од клучните фактори во одредувањето на крајниот успех на организациите е […]
септември 10, 2020

ННС (181 седница) на Факултетот за арт и дизајн

На 181 седница  на Наставно – Научниот совет  на Факултетот за арт и дизајн, во состав на Европскиот универзитет, Скопје, одржана на ден 13.07.2020, беа усвоени следниве теми за изработка на […]
мај 28, 2019

Апсолвентска вечер

Donec tempus, urna risus nec mauris. Lorem ipsum primis in nulla ac arcu vitae augue. Vivamus nec elit a dui. Morbi id leo nec dui. Maecenas.